top of page
Search
  • Writer's pictureGarvar Lundins Gränd

Nyhetsbrev styrelsemöte 2021-09-07

Updated: Dec 12, 2021

Nya medlemmar Föreningen välkomnar.

Bergman/Röthe i GLG 5 (försäljning Smith) med tillträde i november.


Ekonomirapport

Resultatet hittills är bättre än budgeterat men som tidigare nämnts kommer kostnaderna öka sista kvartalet, främst pga. högre uppvärmningskostnader.


Återvinning på nära avstånd igen

Återvinningsstationen på Norrmälarstrand/Kungsholms hamnplan nära Trattorian har öppnat igen. Visst hjälps vi åt att gå dit och återvinna för bättre miljö?


Trädgårdsdag i GLG 6-8

Den 26 september samlas vi för att fixa på gården i GLG 6-8. Kom och träffa dina grannar och tillsammans gör vi den gemensamma gården fin.


Gemensam höstdag den 24 oktober

Välkomna på en gemensam höstdag för hela föreningen den 24 oktober. Vi kavlar upp ärmarna för höstfix både på gårdarna och i gemensamma utrymmen, fikar gott och har riktigt kul tillsammans på köpet.


Glöggmingel 12 december

När julen närmar sig samlas vi på gatan för trevligt mingel på gatan. Föreningen bjuder på glögg och julmust den 12 december klockan 14.00-16.00. Kanske får vi se en och annan tomteluva? 😊


Hur kan vi utveckla föreningen?

Styrelsen har ett pågående strategiarbete där vi gärna vill veta vad du tycker? Vi vill också bjuda in dig som boende i föreningen att tänka till och dela med dig av dina idéer. Välkommen att maila dina tankar om vad du saknar mest i föreningen och förslag på hur vi kan bli bättre till info@garvarlundin.se.


Nästa styrelsemöte

Nästa möte är den 5 oktober. Har du frågor och funderingar? Styrelsen nås på info@garvarlundin.se.
55 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Os comentários foram desativados.
Post: Blog2_Post
bottom of page